Om oss

Kjære kunde. Velkommen !

For mange har Bånsull allerede blitt et begrep ! Et begrep om kvalitet, service, noe spennende, noe nostalgisk, nært, kreativt, naturvennlig, noe som er nødvendig. Bånsull er rett og slett anderledesbutikken som gleder og inspirerer. Gjennom 10 år har vi markert oss som livsstilsbutikk som bevisst har satset på produkter laget av naturmaterialer. Det startet med ullbleier og undertøy i naturull. Det har fortsatt med lanolingarn, linstoffer, ull sengetøy, leker, keramikk og mange andre nyttige og gøyale ting. Våre produkter er giftfrie og produsert på en måte som er skånsom for naturen.

Bånsull har siden starten i 1992 fått mange trofaste kunder over hele landet. Ikke minst skyldes dette personlig service, veiledning og produktinformasjon. Våre forretninger i Kristiansand og Stavanger er hyppig besøkt. De som bor lenger unna ringer, bestiller og får sendt varene hjem til seg.

Vi vil gjennom nettstedet vårt presentere noe av vårt varesortiment. Vårt ønske er å gjøre disse mer tilgjengelig. I denne omgang får dere se bilder av en del av vårt utvalg. Ønsker noen av dere å bestille, så ring oss og vi er behjelpelig med størrelser, priser osv.

Vårt mål er at vi innen utgangen av mai 2003 har ferdig en fullt utviklet nettbutikk.
Vi gleder oss til det ! Takk for at du valgte å besøke oss. Velkommen tilbake !